top of page

VAATEPAINO

Tyylikäs Production tarjoaa monipuolista sekä kattavaa tekstiilien painatusta. Olemme tuottaneet vaatteita lukuisille bändeille, kouluille ja muilla tahoille. Tuotamme vaatteet Suomessa ja toimitamme ne tilauksen koosta riippumatta nopeasti. Alla erilaisia koosteita tekemistämme projekteista. 

PUNK VIBE 1.jpg

STEINER COLLECTION

Steiner Collection oli vaatemallisto, joka piti sisällään muutaman erilaisen t-paidan, hupparin sekä unisex alushousut. Steiner Collection suunnattiin Suomen Steiner -koulujen oppilaille, opettajille, henkilökunnalle jne. Palaute projektista oli todella positiivista ja kannustavaa. Tulemme tulevaisuudessa vielä jatkamaan sekä kehittämään Steiner Collectionia.

LETHAL YOUTH MERCH

Tyylikäs Production tuotti Lethal Youth nimiselle yhtyeelle bändipaitoja ja huppareita. Valmistimme tuotteita noin 100 kappaletta ja Lethal Youth on myynyt tuotteita useissa tapahtumissa, kuten Emergenza Final Finland, joka järjestettiin 19.5.2023 Helsingin vanhalla ylioppilastalolla.

Websote 3.png
WeBOSITE.png

ABIHUPPARIT

Tyylikäs Production on tuottanut lukioille jo vuosia abihuppareita. Näitä lukioita ovat mm. Helsingin Rudolf Steiner -lukio, Oulun Steiner-lukio, Helsingin Yhteislyseo, Helsingin kuvataidelukio ja Helsingin ruotsinkielinen lukio (LÄRKAN). Hupparit on aina tuotettu hyvissä ajoin ja toimitettu nopeasti opiskelijoille.

PILVET PILVET MERCH

Tyylikäs Production on tuotti pilvet pilvet yhtyeelle bändipaidat, joita myytiin On The Rocksin keikalla Helsingissä. Pilvet pilvet kuuluu Universal music Finlandin uusien ja kuumien nimien joukkoon ja Tyylikäs Productionilla oli kunnia saada tuottaa yhtyeelle fanituotteita. 

PILVET OFFICIAL.png
hopeasiivet-6.jpg

PELIPAIDAT

Tyylikäs Production on myös tuottanut paikallisille urheiluseuroille pelipaitoja, kuten FC Rudolfille. FC Rudolfin tie menestykseen on ollut laadukkaat, sokaisevan upeat ja tyylikkäät pelipaidat. 

bottom of page