top of page

TYYLIKKÄITÄ TÖITÄ

Tyylikäs Production on taltioinut sekä kuvannut juhlia, keikkoja, urheilutapahtumia, festivaaleja jne. Olemme myös toteuttaneet monelle yritykselle sekä organisaatiolle mainos-ja markkinointimateriaalia monessa eri muodossa. Graafinen suunnittelu sekä leikkaus-ja editointityöt ovat myös osa toimialaamme. Tuotamme myös itse musiikit videotöihimme.

Tyylikäs Production on myös tuottanut humoristista musiikkia markkinointi- kamppanjoita varten, joista hyvänä esimerkkinä toimii 5.6.2023 julkaistu Steiner-Levy, joka tuotettiin ja viimeisteltiin päivissä. Levy on humoristinen ja genret vaihtelevat kappaleiden välillä radikaalista. Levy on tuotettu, miksattu, masteroitu ja julkaistu Tyylikäs Productionin toimesta. Levyllä esiintyy myös vierailevia artisteja, kuten Helsingin sisäpiireissä huomiota herättänyt Kadun Kemia, joka on lyyrisyydellään ja karismaattisuudellaan kerännyt paljon kunnioitusta sisäpiireissä. Levyllä vierailee myös Helsingin Rudolf Steiner -koulun rehtori Esa Tuominen, joka antaa levylle upean alkupuheen kappaleessa "INTRO". 

Musiikin julkaisemisen prosessiin kuuluu myös usein musiikkivideon tuotto. Tyylikäs Production on siis myös tuottanut useamman musiikkivideon, myös STEINER-levyltä markkinointiin. Viimeisin musiikkivideotuotos on katsottavissa youtubesta nimellä LEHTIKUUSENTIE 6. Kyseessä on video kappaleelle, joka esiintyy STEINER-LEVYLLÄ.

bottom of page