top of page

ABIHUPPARIT

Tyylikäs Production on erikoistunut tuottamaan korkealaatuisia ja tyylikkäitä abihuppareita, jotka ovat suosittuja lukiolaisten keskuudessa. Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme huppareita, jotka eivät ainoastaan näytä hyvältä, vaan myös edustavat ekologisia ja eettisiä arvoja.

Tyylikäs Productionilla on vankka kokemus abihuppareiden tuottamisesta, ja olemme ylpeitä siitä, että olemme olleet mukana luomassa muistoja lukion päättäjäisistä lukuisille oppilaille ympäri Suomea. Vuosien varrella olemme tuottaneet satoja abihuppareita eri koulujen opiskelijoille, tarjoten jokaiselle mahdollisuuden juhlistaa koulutaipaleensa päätöstä tyylikkäästi ja laadukkaasti.
 

HUPPARI VALIKOIMA

HUPPARI LUOKKA 2_edited.png

BASIC

Basic on unisex-collegehuppari tuplakankaisella hupulla, paksuilla säätönauhoilla ja kengurutaskulla. Basic on huppareistamme edullisin vaihtoehto. Huppari on saatavilla useammassa eri värissä ja värikombinaatiossa.

50% Puuvillaa

50% Polyesteriä

280g/m2

HUPPARI LUOKKA 1_edited.png

STANDARD

Standard unisex-huppari on valmistettu luomupuuvillasta ja kierrätetystä polyesterista. Hupparissa on kengurutasku, vuorattu hupun neulos, pyöreät nauhat ja brodeeratut nauhanreiät. Standard on huppareistamme keskihintainen vaihtoehto. Huppari on saatavilla useammassa eri värissä.

57% Orgaanista puuvillaa

8% Puuvillaa

21% Kierrätettyä polysteriä

14% Polyesteriä

300g/m2

HUPPARI LUOKKA 3_edited.png

PREMIUM

Premium on oversize unisex-huppari kengurutaskulla ja raglanhihoilla. Premium hupparissa ei ole nauhoja ja hupparin istuvuus on normaalia löysempi. Premium on huppareistamme hintavin ja ainoa, joka on vegaanisesti tuotettu. Huppari on saatavilla kuudessa eri värissä.

 

 100% Puuvillaa

450g/m2

MIKSI OSTAA ABIHUPPARIT MEILTÄ?

Käytämme parhaita materiaaleja abihuppareidemme valmistuksessa, jotta ne ovat mukavia päällä ja kestävät käyttöä pitkään. Materiaalimme valitaan huolellisesti niiden pehmeyden, hengittävyyden, kestävyyden ja ympäristöystävällisyyden perusteella. 

Tyylikäs Production haluaa tukea nuorten hyvinvointia monin tavoin. Jokaisesta myydystä abihupparista lahjoitamme 1€ Mieli RY:lle joka tekee tärkeää työtä mielenterveyden edistämiseksi. Näin asiakkaamme voivat olla varmoja siitä, että heidän ostoksensa tukee myös yhteiskunnan hyvinvointia.

Tyylikäs Production tarjoaa kätevän ja helppokäyttöisen nettikaupan, joka tekee abihupparien tilaamisesta vaivatonta. Nettikauppamme on suunniteltu erityisesti nuoria ajatellen, ja sen selkeä käyttöliittymä varmistaa sujuvan ostokokemuksen.

Tarjoamme nopeaa ja tehokasta asiakaspalvelua, joka varmistaa, että tilauskokemus on sujuva ja miellyttävä alusta loppuun. Voit luottaa siihen, että saat apua nopeasti ja henkilökohtaisesti, olipa kyseessä sitten tuotteen valinta, tilauksen tekeminen tai mahdollisten ongelmien ratkaiseminen.

bottom of page