top of page

YHTEYSTIEDOT

Tältä sivulta löydät Tyylikäs Productionin yhteystiedot. Voit olla meihin yhteydessä mihin aikaan tahansa soittamalla, viestillä tai sähköpostilla.

  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube
LINKED-3.jpg

AARNI ARTEMJEFF

gRAAFIKKO

Aarni Artemjeff on 18-vuotias helsinkiläinen valokuvaaja, graafinen suunnittelija, yrittäjä, videontekijä ja musiikkituottaja. Aarnilla on laaja kokemus alaltaan ja hän on esimerkiksi suunnitellut ja luonut sosiaalisen median sisältöä Helsinki Partnerssille ja oikeusministeriölle sekä tehnyt yhteistyötä organisaatioiden, kuten Universal Music Finland Groupin kanssa. Tyylikäs Productionissa Aarni on työskennellyt vuodesta 2022 asti graafisena suunnittelijana ja Aarni luo visuaalista Tyylikkyyttä jokaiseen projektiin.

valentines-12.jpg

ANDERS RAHIJÄRVI

Toiminnanjohtaja

Anders Rahijärvi on 20-vuotias kaveri Helsingistä.  Anders perusti Tyylikäs Productionin vuonna 2021, josta lähtien Anders on työskennellyt täysipäiväisesti Tyylikäs Productionin parissa. Anders on työskennellyt lukuisissa projekteissa joita ovat olleet mm. markkinointikampanjat, Suomen laajuiset vaatemallistot, tapahtumatuotanto jne. Anders on kehittänyt yhdessä Patrikin kanssa mm. Steiner Fest -konseptin, joka toteutettiin ensimmäisen kerran vuonna 2023. Tyylikäs Productionissa Anders työskentelee toiminnanjohtana ja vastaa toiminnan sujuvuudesta.

valentines-11.jpg

PATRIK SALOMAA

ASIAKKUUSVASTAAVA

Patrik Salomaa on 21-vuotias Tapahtumasuunnittelija, tuottaja, valosuunnittelija sekä yrittäjä. Patrik on tehnyt kulttuurialalla useamman vuoden hommia järjestäen tapahtumia, toimien valosuunnittelijana bändeille sekä soittaen itse satunnaisesti keikoilla. Tiimissämme Patrik toimii etenkin myyjänä/markkinoijana sekä osallistuu myös vaatteiden visuaalisen ilmeen suunnitteluun.

bottom of page